torsdag 14. april 2011

Mannskapet inntar Skjebergkilen Marina

Tirsdag kveld ble Solfrid slippsatt i Skjebergkilen etter at Simon Paulsen tok henne ut på vårens første tur i helgen, som vist på bildet, etter måneder i isen.
MS Solfrid på årets første tur i Skjebergkilen

De siste ukene har gått med til intensiv (rute)planlegging og innkjøp av alt fra bunnsmøring, smøreolje, kartplotter/iPad, gummibåt, påhengsmotor, VHF, VHF-lisenssøknad osv osv...

Kl 0630 i dag tidlig satte Tarjei og Endre kursen fra Molde mot Skjebergkilen (Sarpsborg) i en fullastet Pajero med henger. Endre og Tarjei var akkurat innom oss (Anna, Mathilde og meg) her i Oslo hvor de så vidt fikk sagt hei og plukket opp gummibåten (HonWave T40-AE), VHF og diverse andre innkjøp. Endre og Tarjei vil utføre arbeider under vannlinjen i kveld inkl. maling og bunnsmøring. Målet er at Solfrid skal på sjøen igjen i morgen for testtur før vi seiler. Undertegnede reiser nedover etter lunch i morgen. Da er mannskapet for første del av turen komplett. Hvis vi er heldig, seiler vi allerede i morgen kveld.

MS Solfrid i slippen 14.04.2011. Tarjei er klar for vårpuss!
Værmeldingene er foreløpig strålende og viser sol, lite vind og forhåpentligvis ingen tåke langs hele kysten. Bilder og rapport fra arbeidet i slippen vil bli lagt ut i morgen.

-Arild-

1 kommentar:

  1. Vi gleder oss til evt. besøk, og skal følge dere på denne "utrolige reisen"!! Blir helt sikkert konge!

    SvarSlett